Olijfolie

Afgelopen zomer waren wij ook een weekje in Le marche. Dit is toch wel mijn lievelingsgebied in Italië, vooral het prachtige landschap. Zet mij op een mooi punt op een stoeltje en je hebt geen kind meer aan mij, haha.

 

Wij logeerden bij Casa Vaniglia en dit was echt top! Het is een kleinschalige b&b, waar je veel privacy hebt maar ook gezelligheid met de andere gasten. Wij hadden een mooie ruime kamer met een prachtige keuken, echt een pre voor mij! Ook is er een gezamenlijke keuken waar ik de laatste avond van ons verblijf een maaltijd bereidde voor alle gasten en Nathalie. Wat was het een heerlijke avond!

Een verblijf bij Casa Vaniglia is echt een aanrader, rust  ruimte leuke omgeving en voor Nathalie is niets teveel.

Gastvrijheid met een grote hoofdletter!

 

Wat ik ook geweldig vond, is de hond Dorus. Deze wijkt echt geen seconde af van Nathalie, prachtig om te zien. Voor mij is ook de naam heel bijzonder. Mijn zus en ik zeggen al jaren tegen elkaar, mocht één van ons beide ooit een hond krijgen dan zal deze Dorus gaan heetten, naar de vader van onze pap. Wie weet krijg ik er dit jaar één voor Kerst. ; )

 

Op het perceel staan ook diverse olijfbomen en deze worden ieder jaar met veel zorg door Nathalie zelf geplukt. Vervolgens wordt hier heerlijke olijfolie van gemaakt. De olijfolie heeft een mooie groene kleur en een intense smaak. Wil jij ook alvast een beetje voor proeven uit deze prachtige omgeving, vanaf nu is deze olijfolie ook bij te te koop.