WORKSHOPS

Samen een Italiaanse maaltijd bereiden en daar vervolgens aan tafel van genieten werkt verbindend. Dat is dan ook precies wat we gaan doen bij een workshop met Henriet Kookt. Ik doe de boodschappen, zodat jullie direct aan de slag kunnen met heerlijk verse ingrediënten en de mooiste recepten. Ik leer je de fijne kneepjes van de Italiaanse 'cucina' en schenk de glaasjes nog eens vol, zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met ontspannen leren, proeven en elkaar!

workshop aan huis 

Italiaanse workshop

Gezelligheid verzekerd. Samen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega's een uitgebreid diner bereiden, zonder het gedoe van boodschappen doen. Na lekker lang tafelen naar huis gaan, zonder de afwas te hoeven doen. Om vervolgens met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie jezelf voor te nemen om dit veel vaker te doen!

Ik zorg, ontzorg en bezorg jullie een geweldige avond of middag.

workshop op locatie

Italiaanse workshop

Zin in een leerzame workshop maar geen zin in gedoe thuis...  De Panberg in Eersel is dan een perfect alternatief wat ik jullie kan bieden.

Het enige wat je mee hoeft te brengen is een goed humeur en zin in een creatieve uitdaging.  Ik zorg ervoor dat jullie voldaan en geïnspireerd weer naar huis gaan. 

 

aanschuifworkshop

Italiaanse workshop

Mijn aanschuifworkshops organiseer ik bij de mooie locatie van de De Panberg in Eersel.

Als je het leuk vindt Italiaanse specialiteiten te leren koken in een groep van maximaal 12 personen, stuur me dan een berichtje en ik reserveer een plek voor je. Ik zorg voor een leerzame en gezellige avond of middag. 

 

Data: zie agenda