WORKSHOPS

Samen een Italiaanse maaltijd bereiden en daar vervolgens aan tafel van genieten werkt verbindend. Dat is dan ook precies wat we gaan doen bij een workshop met Henriet Kookt. Ik doe de boodschappen, zodat jullie direct aan de slag kunnen met heerlijk verse ingrediënten en de mooiste recepten. Ik leer je de fijne kneepjes van de Italiaanse 'cucina' en schenk de glaasjes nog eens vol, zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met ontspannen leren, proeven en elkaar!

workshop aan huis 

Italiaanse workshop

Gezelligheid verzekerd. Samen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega's een uitgebreid diner bereiden, zonder het gedoe van boodschappen doen. Na lekker lang tafelen naar huis gaan, zonder de afwas te hoeven doen. Om vervolgens met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie jezelf voor te nemen om dit veel vaker te doen!

Ik zorg, ontzorg en bezorg jullie een geweldige avond of middag.

Kosten afhankelijk van het aantal gangen en eventueel bijpassend wijnarrangement, wat verzorgt wordt door Sandra van vinolijf.

Minimaal aantal deelnemers : 6

workshop bij De Panberg

Italiaanse workshop

Zin in een leerzame workshop maar geen zin in gedoe thuis...  De Panberg in Eersel is dan een perfect alternatief wat ik jullie kan bieden. Met een groep vrienden, familie of collega's gaan we gezellig samen koken en tafelen.

Het enige wat jullie mee hoeven te brengen is een goed humeur en zin in een creatieve uitdaging.  Ik zorg ervoor dat jullie voldaan en geïnspireerd weer naar huis gaan. 

Kosten: € 70,00 pp voor een vier gangen diner met bijpassende wijnen en tafelwater.

Minimale aantal deelnemers: 8

wijnspijs workshop

Italiaanse workshop

Bij deze workshop, die ik samen met Sandra van Vinolijf organiseer, krijg je naast de Italiaanse kooktechnieken ook de basiskennis mee  van het wijnproeven en wijnspijs combinaties. We gaan gezellig samen aan de slag met de voorbereidingen van een drie gangen diner waarna jullie  met z'n allen aan een mooi gedekte tafel gaan genieten. En niet alleen van de heerlijke gerechten, wijnen en elkaar maar tevens brengt Sandra jullie op de hoogte van haar enorme kennis van wijn.

Kosten: € 79,00 all in

Minimale aantal deelnemers: 8