WORKSHOPS

Samen een Italiaanse maaltijd bereiden en daar vervolgens aan tafel van genieten werkt verbindend. Dat is dan ook precies wat we gaan doen bij een workshop met Henriet Kookt. Ik doe de boodschappen, zodat jullie direct aan de slag kunnen met heerlijk verse ingrediënten en de mooiste recepten. Simpel, puur maar heel smaakvol. Ik leer je de fijne kneepjes van de Italiaanse 'cucina' en schenk de glaasjes nog eens vol, zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met ontspannen leren, proeven en elkaar!

workshop aan huis 

Italiaanse workshop

Gezelligheid verzekerd. Samen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega's een uitgebreid diner bereiden, zonder het gedoe van boodschappen doen. Na lekker lang tafelen naar huis gaan, zonder de afwas te hoeven doen. Om vervolgens met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie jezelf voor te nemen om dit veel vaker te doen! Ik zorg, ontzorg en bezorg jullie een geweldige avond of middag.

Kosten afhankelijk van het aantal gangen en eventueel bijpassend wijnarrangement, wat verzorgt wordt door Sandra van vinolijf.

Kosten: in overleg

Minimaal aantal deelnemers : 6

workshop op locatie

Italiaanse workshop

Zin in een leerzame workshop maar geen zin in gedoe thuis...dan kan ik een leuke locatie voor jullie regelen. 

Met een groep vrienden, familie of collega's gaan we gezellig samen koken en tafelen. Samen koken zorgt ook  zeker voor een goede teambuilding. Het menu stel ik naar jullie wensen samen, zodat het een heel persoonlijk lunch/diner wordt.

Het enige wat jullie mee mogen brengen is een goed humeur en zin in een creatieve uitdaging.  Ik zorg ervoor dat jullie voldaan en geïnspireerd weer naar huis gaan. 

Kosten: in overleg

Minimaal aantal deelnemers: 8

wijnspijs beleving

Italiaanse workshop

Bij deze beleving, die ik samen met Sandra van vinolijf organiseer, krijg je naast de Italiaanse kooktechnieken ook de basiskennis mee van het wijnproeven en wijnspijs combinaties.

Je neemt plaats aan een mooi gedekte tafel in ons gezellige proeflokaal. Terwijl Sandra haar heerlijke wijnen schenkt en alle basiskennis van het wijnproeven uitlegt, bereid ik een drie gangen diner voor waarbij ik de snufjes van de Italiaanse keuken meegeef. Het wordt gegarandeerd een gezellige, leerzame avond!

Kosten: € 79,00 all in

Minimaal aantal deelnemers: 8

Datum: 8 juni 19.00-22.30