Agenda

'Eten verbindt' is een uitspraak die echt past bij mij. Als wij in Italië op vakantie zijn schuiven wij regelmatig aan bij een gezamenlijk diner. Dit zijn altijd geweldige avonden vol verrassende gerechtjes en wijnen. Deze ervaringen brachten mij op het idee om workshops/proeverijen te gaan organiseren waarbij je kunt aanschuiven aan een lange tafel en met z'n allen geniet van een heerlijke lunch of diner. Wil jij ook een keer komen tafelen, schrijf je dan snel in, vol = vol.

 

 

Wijnspijs lunch workshop samenwerking met Sandra

Deze workshop combineert het creëren van pure Italiaanse gerechten met het kiezen van de juiste wijnen. Samen gaan we een heerlijke lunch bereiden. Bij elke gang serveert Sandra vinolijf een passende wijn en geeft daarbij meteen een introductie in het proeven van wijn en het combineren van wijn en spijs. 

 

Data:  18 februari en 8 april

Kosten: € 49,00 pp all-in

Tijd: 10.45-14.00 uur

Locatie: Vinolijf Hint 23 te Eersel

 

Wijnspijs diner workshop samenwerking met Sandra

 

Samen met Sandra Kokx van Vinolijf organiseer ik ongedwongen wijnspijs avonden. Met deze keer als thema: Le Marche. We gaan samen aan de slag om gerechten voor te bereiden voor een heerlijk drie gangen diner. Zodra de voorbereidingen klaar zijn, gaan jullie gezellig aan de mooi gedekte  tafel en worden de gerechten door mij gereserveerd. Sandra heeft voor bij de gerechten een aantal top wijnen uitgezocht en geeft daarbij een introductie in het proeven van wijnen en het combineren van wijn en spijs.

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan, ben je dol op de Italiaanse keuken èn  wijnen? Schrijf je dan snel in.  

 

Data:  9 februari(VOL)  en 4 maart 

Kosten: € 69,00

Tijd: 18.30-22.30 uur  11 december 12.00-16.00

Locatie: Vinolijf  Hint 23 te Eersel

 

Inspiratie workshop samenwerking met Sandra

Tijdens deze workshop valt er heel veel te proeven, zowel wijn als spijs. Maar ook krijg je veel tips en kennis hoe dat jij zelf een heerlijke Paas lunch, brunch of diner met bijpassende wijnen op tafel kunt krijgen. Dus wil jij graag de wijnen van Sandra van vinolijf proeven met  heerlijke Italiaanse gerechtjes, schrijf je dan snel in.

 

Data: 30 maart en 13 april

Kosten: € 49,00

Tijd: 19.00-22.00

Locatie: Vinolijf Hint 23 te Eersel

 

Diner workshop samenwerking met Franka 

 

Samen met Franka van De Panberg organiseer ik deze aanschuif-workshops.  Je leert de fijne kneepjes van de heerlijke Italiaanse keuken. De workshop is inclusief ingrediënten, receptuur, vier gangen diner en bijpassend wijnarrangement. Lijkt jou dat nou ook zo leuk? Schrijf je dan in op een van de volgende dagen. 

 

Datum:  16 februari

Kosten: € 65,00

Tijd: 18.00-22.00 uur

Locatie: De Panberg Eersel 

 

Lunch workshop bij De Panberg

Op goede vrijdag organiseer ik een lunch workshop bij De Panberg. We gaan samen aan de slag om een 3 gangen menu voor te bereiden, daarna gaan jullie gezellig met z'n allen aan tafel en genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten. Om vervolgens met een voldaan gevoel en een hoofd vol inspiratie aan het Paasweekend te beginnen.

 

Datum: 15 april

Kosten: € 55,00

Tijd: 11.00-14.00

Locatie: De Panberg te Eersel